Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Walk and Talk – Ørestad

10. februar 2022 @ 18:00 - 19:00

WALK & TALK i Ørestad

// GRATIS
HVOR: Træøen ved Ørestads Boulevard 59-61
HVORNÅR: Torsdag d. 10. februar fra kl. 18-19
Copenhagen Light Festival er en af byens største outdoor-oplevelser i vintertiden, og i år kan du opleve to unikke lysværker i Ørestad ✨
Torsdag d. 10. februar kan du tage med på en gåtur langs hovedkanalen i Ørestad City og opleve lysværkerne sammen med kunstnerne bag.
Kom og hør om, hvordan man gør lyskunst interaktivt, hvilke typer materialer og animationer, der indgår i designet – og hvordan man f.eks. skaber et kunstværk fra 3.000 lysdioder 👀
LYSVÆRKERNE
COMMUNICATOR er skabt af den dansk/grønlandske kunstnerduo SIIKU. Værket er inspireret af bytræernes underjordiske netværkskommunikation og består af to installationer, der “taler sammen” via lysanimation.
THE STACK er skabt af kunstnergruppen Circuit Circus fra København. Værket er en høj lysskulptur i kanalen, som består af mere end 3.000 styrbare lysdioder og udnytter den til tider blanke, til tider brusende vandoverflade som kanvas for smukke genspejlede lysanimationer.
GÅTUREN
Vi starter Walk & Talk’en ved den midterste af hovedkanalens tre træøer, Ørestad Boulevard 59-61, hvor COMMUNICATOR bor. Herefter går vi sydpå langs kanalen, indtil vi rammer THE STACK kort før Ørestad St.
Slut eventuelt turen af med en drik eller en bid mad på en af områdets caféer og spisesteder.
Værkerne er støttet af Ørestad Vandlaug, Grundejerforeningen Ørestad City og KLP Ejendomme.

 

SE MERE HER

Detaljer

Dato:
10. februar 2022
Tidspunkt:
18:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/243790857916946

Sted

Ørestads Boulevard 59-61
Ørestads Boulevard 59-61
Ørestad, Danmark

Arrangør

ørestad grundjerforening