Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Keep Up Good Spirit fernisering

21. februar 2022 @ 17:00 - 19:00

Keep Up Good Spirit fernisering

Den 21. februar installerer Huset i samarbejde med Good Work Productions lysinstallationen ”Keep Up Good Spirit” på Husets facade mod Rådhusstræde for at sprede glæde, liv og lys efter en lang og isoleret coronatid.
Værket bliver indviet med en fernisering 21. februar kl. 17:00-19:00 og vil være en del af Copenhagen Light Festivals Pop-up-program og pryde Husets facade hen mod sommer.
Kom forbi Huset den 21. marts kl.17:00 til fernisering. Mød kunstneren , få et glas bobler og tag en snak med Husets team.
Vi glæder os til at se dig!
OM VÆRKET
Værket er lavet af kunstneren Nina Wengel og blev i 2012 første gang installeret over Amagerbrogade i samarbejde med Good Work Productions, der ved hjælp af kunst forsøger at påvirke sig selv, samfundet og universet positivt.
Vendingen ”keep up good spirit” er bevidst valgt over den mere brugte, men mindre poetiske “keep up the good spirit”, for at sætningen også kunne betyde ”følg med” eller ”bliv ved gode ånd”.
Skiltet har udover Amagerbrogade tidligere været udstillet på blandt andet Nansensgade i København, Roskilde Festival, et spillested i Tokyo, og til Danish Jazz Awards.
FAKTA
– Skiltet er LED og bruger derfor cirka samme mængde strøm som en kaffemaskine
– Skiltet måler ti meter og 80 cm højt
– Selve rammen er lavet af aluminium og vejer max 20 kilo. Det kan let installeres med almindelige plastikstrips.
– Projektet skabt i sin tid med støttet af Za-za display, nordea-fonden, kunstfonden, Københavns Billedkunstudvalg og Amager Øst og Amager Vest lokaludvalg

 

SE MERE

Detaljer

Dato:
21. februar 2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.huset-kbh.dk/event/keep-up-good-spirit-i-fernisering/

Sted

Huset
Rådhusstræde 13
kbh k, 1466 Danmark

Arrangør

huset