Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Exploded Now

22. februar 2022 @ 19:00 - 21:00

dkk70

Exploded Now

LÆS MERE OG FIND BILLETTER HER

”Exploded Now” er overskriften på en audio-visuel piano-performance udviklet med den visuelle kunstner Anders Børup, med henblik på at give publikum en transformerende oplevelse hvor levende billeder og lyd spiller sammen i en storslået og nærværende fejring af et kæmpe stort NU!

Live levende billeder af mine hænder på flygelets tangenter, optages af et filmkamera og bruges som udgangspunkt for de visuals Anders Børup, i ”real time” manipulerer og sender op på det store lærred. Billederne er påvirket direkte af lyden fra flygelet hvilket skaber endnu større fornemmelse af at det foregår nu og her. Intet er taget med hjemmefra.

Musikalsk er vi et sted mellem kontemporær klassisk, freejazz og lydkunst. Musikken er mange-faccetteret, hvilket gør at det aldrig bliver kedeligt for publikum, som forføres af samspillet mellem billede og lyd.

Her er et link som det så ud på PianoDaysCph 2021: https://youtu.be/2enqYM1HP-8

Anmelderne skrev om sidste album: “…Rønn´s qualities as an imaginative and irreverent free-improviser that manages to correspond with the expressive lyricism of Keith Jarret and the uncompromising, free jazz school of Cecil Taylor, but always injecting his own cryptic, poetic voice.”

Detaljer

Dato:
22. februar 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
dkk70
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/det-sker/exploded-now

Sted

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
København, 2300 Danmark

Arrangør

kulturhuset Islands Brygge