Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bådtur til Refshaleøen og udstillingen Light & Space på Copenhagen Contemporary

17. februar 2022 @ 18:30 - 21:30

dkk235

Bådtur til Refshaleøen og udstillingen Light & Space på Copenhagen Contemporary, med Copenhagen Light Festival

Kom med på denne helt særlige sejltur op gennem den natmørke Københavns Havn og oplev lysværker fra vandet. Båden sejler denne aften uden for sin normale rute, og viser jer en ny side og vinkel på København om natten.

Vi lægger til ved Refshaleøen, hvor I har 2 timer til at udforske de 3 lysværker der findes her samt besøge Copenhagen Contemporary smukke indendørs lysudstilling.

Jeres bådbillet er denne aften også en billet til udstillingen Light & Space, med intro til udstillingen fra Copenhagen Contemporary.

Program for aftenen

18.30: Afgang med Strommas båd fra Ved Stranden 26, Kbh K

19.00: Ankomst Refshaleøen / anlægsblads ved den røde bro

19.30: Intro til Light and Space v. omviser fra CC.

* Der er ca. 2 timer mellem ankomst og afgang og du administrerer selv din tid mellem CC’s udstilling og din tur mellem værkerne på Refshaleøen.

21.10: Afgang fra Refshaleøen  / anlægsplads ved den røde bro

21.35: Ankomst med båd til Ved Stranden 26, Kbh K

 

PRIS:

Alm.: 235,- pr billet eks. Billetto gebyr

Børn (0-17 år): 160,- pr billet eks Billetto gebyr

FIND BILLETTER HER

Det kan du opleve på Copenhagen Contemporary

Træd ind i en verden af lys, farver og monumentale installationer i udstillingen Light & Space, når Copenhagen Contemporary for første gang i Europa samler en lang række af den internationale kunstscenes absolutte verdensstjerner i en 5.000 m2 stor udstilling om den amerikanske Light and Space bevægelse. Gå på opdagelse i historiske værker af James Turrell, Helen Pashgian, Robert Irwin og Mary Corse og mange flere, der udstilles side om side med europæiske samtidskunstnere, hvis praksis går i dialog med den banebrydende kunstbevægelse som Anish Kapoor, Olafur Eliasson, Ann Veronica Janssens og Jeppe Hein.

 

De værker kan du opleve på Refshaleøen ifm Copenhagen Light Festival

My Liquid Reach, or in the Murk – af Kirke Hundevad Meng

Værket består af computergenererede og håndtegnede animationer projekteret fra to RGB lasere i fuldt farvespektrum. Laser-animationerne i værket består af figurationer, hvor diagrammer, som den hydrologiske cyklus bliver til en krop af vand, og små partikler, der kunne være mikroplast, bliver til stjerner på himlen. My Liquid Reach, Or in the Murk  er en forestilling om rækkevidden, og en poetisk kærlighedserklæring til vores interaktion med vandet på jorden.

Transcendence – af Michael Nissen, Lily A Nissen og Maani Nikdel

Transcendence er en portal til stjernerne.

Transcendence er omsluttende lys- og lydoplevelse udført som en minimalistisk pyramide, med Martin Professional Dynamic lys og specialkomponeret musik af Bjørn Svin. Pyramiden er lavet af et gennemsigtigt gulv med lysteknologi og vibrerende spejle, som giver følelsen af ​​at svæve i en uendelig strøm af stjerner.

Green Beam V – af Båll & Brand

Green Beam er de seneste år blevet et vartegn for Copenhagen Light Festival, og for femte år i træk skyder den grønne laserstråle frem på himlen over København. Med sin ikoniske grønne farve forbindes byen af den i alt 3,7 kilometer lange stråle. Laserstrålens rute starter i hjertet af Tivoli, fortsætter gennem tårnet på Christiansborg og ender til sidst på B&W Hallen på Refshaleøen.

Sted

Strommas afgangssted, Ved Stranden
Ved stranden 26
kbh k, 1061 Danmark