DK

Hackstage

Little Tokyo

Broens Gadekøkken
Strandgade 95
1401 København

 

Kan opleves
Lysinstallationen “Little Tokyo” kan opleves hver dag fra søndag den 9. februar til søndag den 16. februar fra kl. 17-21
Lysinstallationen kan opleves med musik fredag den 14. februar og lørdag den 15. februar fra kl. 17-21

_____________
OPLEV LYSET I BROENS GADEKØKKEN
I vinterferien lægger Broens Gadekøkken væg og vilje til et spændende samarbejde med den københavnske kunstgruppe, Hackstage. I anledning af CPH Light Festival vil et område op til skøjtebanen ved Inderhavnsbroen være prydet af et levende LED-kanvas, der i pulserende rytmer skaber ændringer i det neonfarvede lysmønster.
“Little Tokyo” hedder lysinstallationen, der er inspireret af Tokyo’s pulserende og farverige natteliv, og skal ses som en hyldest til fodgængere og cyklister, der benytter Inderhavnsbroen.
Sanselige oplevelser om vinteren
At lave samarbejder, der bevæger sig ud over smagssansen, udvikles der på i Gadekøkkenet i vinterperioden, hvor det største tiltag er Broens Skøjtebane, der knytter bevægeapparatet til uderummet i vinterperioden. Fredag den 14. februar og lørdag den 15. februar fra kl. 17-21 tager samarbejdet mellem Broens Gadekøkken og Hackstage skridtet videre, og giver besøgende i Gadekøkkenet en oplevelse, der knytter synssansen sammen med høresansen og bevægelse, når Little Tokyo ændrer mønster i takt med musikken, som de skøjtende bevæger sig til.
Om samarbejdet udtaler Kira Thanning, direktør for Broens Gadekøkken:
“For os er det utrolig meningsfyldt at bruge Den Grønlandske Handels Plads til at skabe oplevelser til sanserne. Ved at kombinere lysinstallationen med lyd og bevægelse på isen, vil vi gerne være med til at skabe mindeværdige stunder hos vores gæster, og vise hvordan byrummet kan nydes – også om vinteren.” 
Om kunstnergruppen
Den københavnske kunstnergruppe Hackstage er et multidiscipliniært netværk af VJ’s, multimedie-designere, teknikkere og designere, der har et fælles bankende hjerte for lys, video-projektioner, scenography og interaktive installationer.
Deres mission er at skabe udfordrende og transformende oplevelser, bl.a. gennem interaktiv kunst. Formålet med deres værker er  at opløse grænserne mellem publikum og kunstnere ved at benytte teknologier på utraditionelle måder udfordrer publikums perspektiv.
Tidsrum 
Lysinstallationen “Little Tokyo” kan opleves hver dag fra søndag den 9. februar til søndag den 16. februar fra kl. 17-21.
Lysinstallationen kan opleves med musik fredag den 14. februar og lørdag den 15. februar fra kl. 17-21.