Kunstnerens forpligtelser

Samarbejdsaftale

Alle kunstnere og bidragsydere, der er vært på festivalprogrammet, skal underskrive en aftale om samarbejde for at sikre en fælles rettigheder og fordeling af pligter.

 

Forsikring


Det er kunstneren eller værtens forpligtelse at sikre sig, at lysinstallationen er forsikret, hvis lysinstallationen ønskes forsikret. Sekretariatet og festivalen er ikke ansvarlig for skader eller ulykker i forbindelse med installationerne.

 

Din og andres sikkerhed


Enhver kunstner / bidragsyder (eller gruppe af bidragsydere, ledet af en juridisk ansvarlig partner) er forpligtet til at gøre installationerne sikre for tilskuere i alle aspekter inklusive (og ikke begrænset til) mekanisk og elektrisk. Festivalteamet og festivalorganisationen er ikke ansvarlige for skader eller ulykker i forbindelse med installationerne.

De arbejdsopgaver som du udfører på elektriske installationer, skal udføres sikkert. Ejer/bruger/kunstner har ansvaret for elektriske installationer, herunder midlertidige installationer, og skal lade fejl og mangler afhjælpe.

Læs mere om sikkerhed her – Arbejde på elektriske installationer

Læs mere om sikkerhed her – Midlertidige elektriske installationer

 

Vedligeholdelse og drift

Det er kunstnerens ansvar at lysinstallationen fungerer under festivalens tre ugers varighed. Opstår der nedbrud eller kræver installationen vedligehold, er det en forudsætning at kunstneren udbedrer dette. Hvis dit forslag kræver vedligeholdelse, så redegør gerne for det i ansøgningsmaterialet, da det er en af de ting installationerne vurderes på.

Materiale til programmet


Det er din forpligtelse som kunstner at forsyne Copenhagen Light Festival med relevant materiale, inden festivalen begynder.

Den nøjagtige deadline for dette materiale vil blive annonceret i september og vil sandsynligvis være nødvendig i starten af ​​december.

Materiale inkluderer:

  • Foto af kunstner / kunstnergruppe (et foto). max. 250 KB.
  • Beskrivelse af værket. Maks. ½ side (1200 tegn) på engelsk og dansk.
  • Beskriver tekst om kunstneren eller gruppen: maks. ½ side (1200 tegn) på engelsk og dansk.
  • Foto / visualisering af værket til web, presse og sociale medier.
  • Filstørrelse: 800x800 pixels, maks. 250 KB. Navnfoto: kunstværk navn_kunstner navn_foto kredit_dato.jpeg / png

* Hvis du har problemer med at komprimere filstørrelsen til fotos til 250 KB, vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Materialet kan bruges i programmet på hjemmesiden (www.copenhagenlightfestival.org), skiltning, pressemeddelelser, på sociale medier, til præsentation på guidede ture o.lign.